henne kirkeby kro fisk gourmet fødevarer skrubbe nymindegab kro gourmet fødevarer kage hennekirkeby kro hennekirkeby kro fisk gourmet michelin henne mølle å badehotel frokost økologi henne mølle å badehotel økologi gourmet eshusene nymindegab vandre vandring snaps snapsetur porsesnaps snaps snapsetur porsesnaps

HER SPISER OG SOVER DU GODT

Vestjylland på det kulinariske landkort.

I det vestjyske finder du masser af gode spisesteder, hver med deres individuelle stil og charme. Her er alt, lige fra god dansk kromad til nogle af Danmarks mest præmierede spisesteder.

De seneste år er der kommet et øget fokus på lokalt producerede råvarer og muligheden for at smage dem på de lokale spisesteder.

Skal I på en guidet tur med mig, planlægge firmaudflugt eller familietræf så hjælper jeg gerne med at henvise til et spisested der opfylder jeres ønsker til både mad og omgivelser.

 

Her spiser du godt

Henne Mølle Å Badehotel: Lille badehotel tegnet af PH med en helt særlig stemning og et rigtig godt økologisk spisekort. Ligger tæt på havet, hyggeligt ugenert midt i den vestjyske natur. I samarbejde med badehotellet laver jeg Økologi og Vesterhav - kun for kvinder, og er fast husformidler.

Henne Kirkeby Kro: Et af Danmarks bedste spisesteder med Michelin-kokken Paul Cunningham som køkkenchef, og indehaver af to Michelinstjerner. Lækre og smagtfuldt indrettede værelser. Jeg er fast husformidler på kroen og I samarbejde med kroen laver jeg Filsø & Frokost

Nymindegab Kro: Nymindegab Kro tilbyder gastronomi med udsigt til Ringkøbing Fjord og klitterne. Fokus på lokale råvarer og gode vine. Mulighed for kurser og konferencer. I samarbejde med kroen laver jeg I Nymindegab malernes fodspor - Kunst, natur og frokost.

Ho Kro: Gourmet på vestjysk. Gastronomi på højt plan, med fokus på lokale råvarer. Et rigtig godt frokoststop på turen til Skallingen eller Blåvandshuk. Her holder jeg hvert år min firmajulefrokost.

 

Filsø Picnic

I kan også bestille en Filsø Picnic - enten en lækker frokostæske med smørrebrød eller tapas til at få leveret og spise ude i naturen. Velegnet til firmature, familietræf og busture. Læs mere om Filsø Picnic

 

Her finder du flere gode spisesteder i Destination Vesterhavet

 

Her sover du godt

Lindvig Ferie - Danhostel Nymindegab: Lækkert vandrehjem, nyrenoveret og meget smagfuldt. Super lækker mad. Tæt på den skønne natur ved Nymindegab. Sammen med Lindvig laver jeg vandreophold: Vandring, Vesterhav og store vidder

Henne Strand Fericenter: Ferielejligheder et stenkast fra Vesterhavet, tæt på Filsø og de store klitplantager. Swimmingpool og gode shoppingmuligheder.

Danhostel Blåvandshuk: Vandrehjem i Oksbøl der ligger i forbindelse med idrætscenter og stort badeland.

Filsøhuset: Er I en større gruppe, fra 22-34 personer så se om Filsøhuset er noget for jer. Tæt på Filsø og med bl.a. naturlegeplads.

Axelgaard Resort og konference: Skal I have et kursusophold med virksomheden eller et familietræf, så kan Axelgaard måske være de perfekte rammer. Op til 42 personer med bl.a, swimmingpool og spa.

Klitgården, Henne Strand: Hyggeligt gammelt badehotel, nyrenoveret med pool og wellness. Med plads til større grupper

 

Camping med naturen i fokus

Henneby Camping: Tæt på Filsø, Henne Strand og Blåbjerg Plantage. Godt udgangspunkt for cykle- og vandreture. Ligger ved cykelrute 1.

Birkelund Camping & Outdoor: Tæt på Ringkøbing Fjord og Skjern Å. Sov i en jurt eller i en af campingpladsens andre overnatningsmuligheder.

 

rejer lindvig danhostel nymindegab gourmet fødevarer kage hennekirkeby kro bakskuld nymindegab kro gourmet fødevarer Smørrebrød henne mølle å badehotel gourmet fødevarer Filsø picnic madpakke frokost gourmet smørrebrød frokost henne kirkeby kro nymindegab kro nymindegabmalerne økologi og vesterha henne mølle å badehotel kage hennekirkeby kro johannes larsen frokost