Vandring, Vesterhav og store vidder – 2024

28. april - 1. maj

12. maj - 15. maj

15. september - 18. september 

29. september - 2. oktober

 

3 overnatninger på luksusvandrerhjem, 3 guidede vandreture, museumsbesøg og musikaften. Nyd fire dage i Nymindegab i det vestjyske, og bliv tanket op på skøn natur i Naturpark Vesterhavet og autentiske mad- og kulturoplevelser.

Vandreopholdet er for dig, der gerne vil i gang med at vandre eller allerede er i gang. Vandreturene er 10-12 km lange og er med et miks af fortællinger om den vestjyske natur- og kulturhistorie. Vi får frokosten leveret ud på vandreturene på fineste picnic manér.  

I bliver højest 25 gæster på vandreopholdet, det giver mulighed for hyggeligt samvær og individuel tid. Opholdene plejer at være en blanding af singler, par og vennepar på vandreophold sammen.

Tag din bedre halvdel med, også selv om han eller hun ikke vil med ud at vandre. Vi giver gerne tips til golf, lystfiskeri, cykling, eller fuglekiggeri, som der er rigtig gode muligheder for i området. Så kan I opleve både sammen og hver for sig.

 

Program

Søndag

17.00: Ankomst og indtjekning på værelserne (kaffen er klar kl. 16 hvis I ønsker at komme lidt tidligere)

18.00: Middag, 2-retters menu

19.30: Velkomst og intro ved Morten Lund Hansen, jeres vært på Lindvig og Merete Vigen, jeres guide under vandreopholdet.

 

Mandag

8-9: Morgenmad

9.00: Afgang til Nymindegab Museum, særåbning for gruppen, hvor Merete Vigen viser rundt og introducerer til dagens videre vandretur i Nymindegabmalernes fodspor

12-13: Frokostpause i Ese-husene, frokosten bliver leveret.

13-17: Vandretur videre rundt i Nymindegab-området.

18.00. Middag, 2-retters menu

Solnedgangstur til stranden for dem, der har lyst.

 

Tirsdag

8-9: Morgenmad

9-12: Friformiddag. Morten og Merete giver tips til, hvad formiddagen kan bruges på, alt efter interesse.

12-13: Frokost

13-17: Vandretur i Blåbjerg Plantage, hvor vi blandt andet besøger områdets højeste punkt og vandrer igennem de vidtstrakte plantager

18.00: Middag, 2-retters menu

19.30: Musikaften med klassisk violinist Hanne Askou, der har rødder i den vestjyske natur og fællessangkultur. Få rørt stemmebåndene og luftet højskolesangbøgerne, for dem der har lyst, eller lyt til sangene og musikken og fortællingerne bag.

 

Onsdag

8-9: Morgenmad

9.30: Afgang til Filsø

10-15: Vandretur ved Filsø-Kærgård Plantage. Filsø blev i 2012 genskabt i en af danmarkshistoriens største naturgenopretningsprojekter. Vi oplever søen på nærmeste hold med det rige fugleliv og vandrer til Gråmule Bjerg med den storslåede udsigt over Vesterhavet

16.00: Kaffe og afrunding

 

Priser 2024

Pris i dobbeltværelse: 3827kr pr person

Pris i enkeltværelse: 4592kr pr person

Pris ledsager u. vandring: 2405kr pr person

Linned & Håndklæder: 70kr per person

 

Alle måltider og museumsbesøg er inkluderet i prisen. Drikkevarer til aftensmad er ikke inkluderet i prisen

Transport til vandrelokationerne foregår i deltagernes privatbiler.

Fri kaffe/the under vandreopholdet.

 

Info om tilmelding og betaling: Lindvig Ferie

 

Spørgsmål, så ring til os, Morten 4032-5283, Merete 2588-2205

*Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring esehus danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring filsø ellipsen danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring løvklitten de tilsandede ege kærgård klitplantage danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring løvklitten de tilsandede ege kærgård klitplantage danhostel nymindegab lindvig vandreophold vandring løvklitten de tilsandede ege kærgård klitplantage gråmule bjerg