HER SPISER OG SOVER DU GODT

Sydvestjylland på det kulinariske landkort.

I det sydvestjyske finder du masser af gode spisesteder, hver med deres individuelle stil og charme. Her er alt, lige fra god dansk kromad til nogle af Danmarks mest præmierede spisesteder.

De seneste år er der kommet et øget fokus på lokalt producerede råvarer og muligheden for at smage dem på de lokale spisesteder.

 

Her spiser du godt

Henne Mølle Å Badehotel: Lille badehotel tegnet af PH med en helt særlig stemning og et rigtig godt spisekort. Ligger tæt på havet, hyggeligt ugenert midt i den vestjyske natur. Tag på et Filsø ophold på badehotellet, jeg står for formidlingen.

Henne Kirkeby Kro: Et af Danmarks bedste spisesteder med Michelin-kokken Paul Cunningham som køkkenchef. Lækre og smagtfuldt indrettede værelser. I samarbejde med kroen laver jeg Frokost i Johannes Larsens fodspor.

Nymindegab Kro: Nymindegab Kro tilbyder gastronomi med udsigt til Ringkøbing Fjord og klitterne. Fokus på lokale råvarer og gode vine. Mulighed for kurser og konferencer.

 

Lækker mad til turen

Skal I på en guidet tur med mig, planlægge firmaudflugt eller familietræf så hjælper jeg gerne med at henvise til et spisested der opfylder jeres ønsker til både mad og omgivelser.

Filsø Picnic

I kan også bestille en Filsø Picnic - enten en lækker madpakke eller tapas til at spise i det grønne. Læs mere om Filsø Picnic

 

Læs mere om hvad Sydvestjylland tilbyder på den kulinariske front både fra producenter og spisesteder: Sydvestjyske Smagsoplevelser

Læs om en kulinariske rejse i Sydvestjylland i det visuelt meget smukke bogværk, Naturen til bords

 

Her sover du godt

Henne Strand Fericenter: Ferielejligheder et stenkast fra Vesterhavet, tæt på Filsø og de store klitplantager. Swimmingpool og gode shoppingmuligheder.

Danhostel Blåvandshuk: Vandrehjem i Oksbøl der ligger i forbindelse med idrætscenter og stort badeland.

Filsøhuset: Er I en større gruppe, fra 22-34 personer så se om Filsøhuset er noget for jer. Tæt på Filsø og med bl.a. naturlegeplads.

Axelgaard Resort og konference: Skal I have et kursusophold med virksomheden eller et familietræf, så kan Axelgaard måske være de perfekte rammer. Op til 42 personer med bl.a, swimmingpool og spa.

Klitgården, Henne Strand: Hyggeligt gammelt badehotel, nyrenoveret med pool og wellness. Med plads til større grupper

filsøhonning filsø honning Filsø picnic madpakke frokost gourmet skovtur mors dag gråmulebjerg Filsø picnic tapas madpakke frokost gourmet skovtur