Økologi og Vesterhav - Kun for kvinder

Søndag d. 10. juni og søndag d. 26. august, kl 10.30 - 13.30

 

Skøn sommersøndag med masser af økologi og en vandretur ved Vesterhavet - kun for kvinder. Hygge, velvære, og lækker mad, alt sammen i økologiens tegn.

Bente Staal, indehaver af SæbeRiget, fortæller om sine økologiske håndlavede kropsprodukter, og der er en skøn goodiebag til alle.
Merete Vigen fortæller om den fantastiske natur hvor Henne Mølle Å løber til Vesterhavet, og tager jer med på vandring på stranden.

Der vil være et par skønne overraskelser undervejs, men dem løfter vi først sløret for på dagen :-)

Til slut spiser vi en lækker økologisk frokost på Henne Mølle Å Badehotel. Casper fra badehotellet, fortæller om hvorfor de sætter økologien i højsædet, og hvordan de har opnået guldmærke i økologi.

 


Pris for hele arrangementet: 480 kr. pr. kvinde (maks. 25 deltagere) Mødested: Henne Mølle Å Badehotel

Inkluderet er: Frokost, 1 øl/vand/gl. vin, SæbeRiget goodiebag, masser af spændende økosnak, formidling, overraskelser og god karma fra Bente og Merete

Tilmelding til Merete på post@meretevigen.dk. Info om betaling får du ved tilmelding. Tilmelding er bindende efter betaling.

Vi glæder os, Bente, Casper og Merete

økologi sæbe hudpleje snaps vesterhav sand strand velvære bodyscrub henne strand henne mølle å vesterhav strand henne strand henne mølle å henne strand filsø