FILSØ PICNIC

Jeg arrangerer gerne en Filsø Picnic for dig og vennerne, kollegaerne eller familien. Strandvejen 82 sørger for lækker madpakke eller tapas lige til at tage med ud i det grønne og jeg leverer selvfølgelig en masse god formidling og de rigtige rammer, tilpasset jeres ønsker.

Ind til videre har jeg både arrangeret guldbryllup, runde fødselsdage, mange firmature og foreningsudflugter. Jeg arrangerer også gerne din begivenhed.

Læs mere om Filsø Picnic og priser på madpakke og tapas på Strandvejen82

Læs mere om Firma Filsø Picnic her

 

Filsø Picnic 2017

Nedenstående datoer for 2017 kan du tilmelde dig til en skøn eftermiddag i naturen. Jeg laver også gavekort, hvis du gerne vil glæde nogen med en Filsø Picnic.

Påske - Filsø Picnic. 14. april 2017

Mors Dag - Filsø Picnic.  14. maj 2017

Sensommer - Filsø Picnic. 14. august 2017

 

Det får du:

Filsø Picnic starter med en lækker frokost i det grønne. Herefter guidet tur i Løvklitten med historien om det helt specielle landskab, skabt af sandflugten. Herefter går turen til Filsø, hvor I vi oplever søen og kronvildtet fra Petersholm Fugletårn. Der vil være fokus på naturen lige nu, de gode snapseurter og en smagsprøve eller to. Filsø Picnic afslutes med lidt lækkert sødt at gå hjem på. Turen er ca. 3 km lang 

Pris. 300 kr pr. person.  (Filsø Madpakke, guidet tur, drikkevarer og sødt)

Tidspunkt: Kl. 13-16.

 

Tilmelding senest dagen før kl 12.00  til lonnie@strandvejen82.dk

Mødested: Oplyses ved tilmelding

Max. 25 deltagere.

 

Turleder: Kultur- og naturformidler Merete Vigen Hansen. post@meretevigen.dk Mobil 2588-2205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filsø picnic madpakke frokost gourmet skovtur Filsø picnic tapas madpakke frokost gourmet skovtur picnic filsø madpakke skovtur delikatesser