SKRÆDDERSYEDE TURE

Lige meget om I er mange eller få, har to timer eller en hel dag, så laver jeg en guidet tur , vandretur eller anden oplevelse der passer til jeres ønsker og behov:

 

Firmaudflugt:

Få en unik naturoplevelse sammen og spis frokosten i det grønne eller i en af områdets bålhuse. Læs mere om firmature og Firma Filsø Picnic.

 

Familietræf:  

Kom ud i det blå et par timer på tværs af generationer, fødselsdag, sølvbryllup eller fætter/kusine træf. Start eller slut med frokost- eller kaffekurven i det grønne. Læs mere om Gode turforslag

 

Bustur eller udflugt

Skal I på tur med foreningen er en tur ved Filsø interessant for alle, jeg planlægger efter jeres ønsker og henviser gerne til et godt spisested: For Grupper.

 

Tur med vennerne:

På vandretur eller i bil med vennerne. Krydr turen med smagsoplevelser af lokalt producerede varer eller lær noget om snapseurter og smag på snapsen.

 

Temature:

Jeres tur kan have et bestemt tema, f.eks. snapseurter, 2. verdenskrig, Nymindegabmalerne eller fynbomaleren Johannes Larsen.

 

Kontakt mig, så hjælper jeg med at føre jeres idé ud i livet eller jeg kan give jer inspiration til en unik oplevelse: Kontakt

filsø naturgenopretning merete vigen formidling filsøhonning filsø honning filsø hede lyng krondyr filsø kærgård klitplantage grærup langsø merete vigen formidling guidede ture naturpark vesterhavet