COVID-19 og PÅSKEFERIE 2020

Kære gæster.

Ligesom alle andre følger jeg udviklingen nøje omkring Covid-19. I vil både her på siden og på min Facebookside, kunne følge med om mine arrangementer bliver til noget, både guidede ture og events. Lige nu ved jeg ikke om påskens ture kan gennemføres

Booker I jer på en guidet tur eller event nu, og betaler, så får I jeres penge retur hvis det bliver aflyst pga. Covid-19 situationen.

Booker I jeres eget arrangement og det bliver aflyst pga. Covid-19 situationen, får I jeres penge retur. I den situation gælder mine alm. afbestillingsbetingelser ikke.

 

Book gerne eller køb gavekort til senere brug, det er den bedste måde at hjælpe de små virksomheder gennem krisen forbundet med Covid-19

FØLG MED PÅ FACEBOOK, DER LÆGGER JEG LØBENDE TIPS OP TIL DEJLIGE NATUROPLEVELSER, HUSK NATUREN HAR ÅBENT HELE DØGNET :-)

mvh, Merete Vigen d.18-3-2020

 

PÅSKENS 3 GUIDEDE TURE HERUNDER, ER AFLYST OG UDSAT.

I Johannes Larsens fodspor ved Filsø - 5. april

Vi følger i Fynbomaleren Johannes Larsens fodspor fra Henne Kirkeby hvor han kom gennem 30 år og boede på Henne Kirkeby Kro, til Filsø som han elskede så højt og mistede!  Mange af Larsens mest kendte fuglemalerier er malet ved Filsø. Turen er også fortællingen om hvordan Filsø genopstod i 2012 ved et historisk stort naturgenopretningsprojekt. På turen smager vi på et par gode snapse, noget af det Johannes Larsen holdt rigtig meget af.

Turen er ca. 6 km lang. Dansksproget.

 

Tid: 13-16

Mødested:  P-pladsen ved Henne Kirke, Strandvejen 238, 6854 Henne

Turleder: Kultur- naturformidler Merete Vigen Hansen. post@meretevigen.dk. Mobil 2588-2205

Pris: Voksne 150kr/Børn 50kr. Betaling: Kontant eller Mobilepay.

Tilmelding ikke nødvendig

Arrangør:  www.meretevigen.dk

 

Kærgård Klitplantage – Forurening og stor natur. 8. april

Kærgård Klitplantage er storslåede klitlandskaber og helt særlig natur tæt på Vesterhavet. Men plantagen gemmer også på den dystre historie om en af de store generationsforureninger i Danmark. Fra 1956 til 1973 kørte Grindstedværket 300.000 ton forurenet spildevand til Kærgård, hvor det blev hældt direkte ud i klitterne, og i dag stadig dagligt siver til Vesterhavet. Kom med på vandretur og hør om Grindstedforureningen og de tiltag der i dag bliver gjort for at rense forureningen op. Vi vil også kigge på den særlig natur og mange spændende arter der lever i klitlandskabet.

Turen er ca. 5 km i varieret terræn af den miljøsti der er lavet gennem området. Dansksproget

 

Tidspunkt: 13-16

Mødested: P-pladsen ved Henne Mølle Å Badehotel, Hennemølleåvej 6, 6854 Henne

Turleder: Kultur- naturformidler Merete Vigen Hansen. post@meretevigen.dk. Mobil 2588-2205

Pris: Voksne 100kr/Børn 50kr. Betaling: Kontant eller Mobilepay. Tilmelding ikke nødvendig.

Arrangør:  www.meretevigen.dk

 

 

Filsø - Havørnen og odderens rige - 9. april

Havørnene yngler nu fast ved Filsø og odderne er der også en god chance at få at se efter at Filsø blev genskabt i 2012,  Vi vandrer på Langodde til det nye fugletårn og får historien om Filsø og de gode steder at se havørn og odder. Hør også om Atlantvolden, naturpleje, og tiden med landbrug ved Filsø.

Medbring gerne kaffekurv og kikkert. Turen er ca. 4 km lang. God familietur. Egnet for barnevogne/klapvogne. Dansksproget

 

Tidspunkt:  13-16

Mødested: P-plads øst, kør efter Filsøvej 30,  6854 Henne.

Turleder: Kultur- naturformidler Merete Vigen Hansen. post@meretevigen.dk. Mobil 2588-2205

Pris: Voksne 100kr/Børn 50kr. Betaling: Kontant eller Mobilepay

Tilmelding ikke nødvendig

Arrangør:  www.meretevigen.dk

 

 

henne kirkeby kro johannes larsen henne kirkeby kro johannes larsen johannes larsen fynbomaler filsø guidet tur merete vigen sangsvaner svaner kirkebyvad filsø fugle johannes larsen kærgård forurening grindstedværket generationsforurening badeforbud kærgård forurening grindstedværket generationsforurening badeforbud kærgård klitplantage vestjylland, filsø, gråmule bjerg, guidet tur ørnesafari havørn odder filsø guidet tur ørnesafari havørn odder filsø sangsvaner svaner