FROKOST I JOHANNES LARSENS FODSPOR 2017

I samarbejde med Henne Kirkeby Kro afholder jeg flere gange hen over sæsonen "Frokost i Johannes Larsens fodspor" En eftermiddag dedikeret til fynbomaleren og hans tid ved Filsø.

Johannes Larsen gik på jagt og malede ved Filsø gennem 30 år og boede altid på Henne Kirkeby Kro når han var i det vestjyske.

 

Datoer 2017: 4. maj, 1. juni, 17. august, 14. sept. (alle er udsolgt)

28-2-17: Hold øje her, vi er ved at finde ud af om der måske kan oprettes flere frokoster. Kontakt kroen hvis du ønsker at komme på venteliste.

Arrangementet er en kombination af gode madoplevelser med en JL frokost kreeret af chefkok Poul Cunningham og en vandretur i JLs fodspor ved Filsø, hvor gæsterne får historien om fynbomaleren. Vi kigger også indefor i den nye JL suite, ser den smukke krohave der forsyner køkkenet og slutter af med kaffe og dessert i kroens drivhus.

Læs mere om arrangementet, se hele programmet og tilmeld dig på Henne Kirkeby Kro

 

OBS! Vi arrangerer også gerne en Frokost i Johannes Larsens fodspor for dig og vennerne, kollegaerne eller familien. Kontakt Merete Vigen

Johanne larsen fynbomaler kerteminde henne kirkeby kro frokost gåsetræ gæs gås fugletræk fuglemaler johannes larsen fynbomaler viber fugle fugletræk